Stranieri

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA // VIDEO GENIAL: Șumudică a căzut într-un șanț :D + Alte două momente amuzante cu Șumudică în prim-plan: "Întreab-o pe nevastă-mea. Sun-o, îți dau numărul"

+7 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  Monday, 08 January 2018

După înfrângerea din amicalul disputat împotriva albanezilor de la Kukesi, scor 1-2, Marius Șumudică a fost întrebat la conferința de presă despre momentul inedit în care turcii l-au pus să se fotografieze călare. 

Șumudică a răspuns în stilul caracteristic: "Turcii mi-au spus că ei au 3 lucruri importante: nevasta, calul și arma. M-au pus pe un cal, că, vezi Doamne, aș fi lider. Eu ăsta sunt. Așa îmi place mie să mă desfășor. La amical îmi spuneau cei din staff să mă calmez. Eu nu pot. Pentru mine nu există asta. Întreab-o pe nevastă-mea. Sun-o, îți dau numărul. Armă nu am". :)

A luat plasă

Șumudică a fost și astăzi în centrul atenției. De data asta adversarul n-a mai fost arbitrul sau antrenorul advers ci plasa porții. Antrenorul lui Kayseri s-a împiedicat și a rămas blocat câteva momente în plasă, în amuzamentul celor de prezenți la meci.

Întâlnire cu Elis Bakaj

Fostul dinamovist Elis Bakaj a evoluat la adversara lui Kayserispor de astăzi, Kukesi. Marius Șumudică l-a recunoscut și a încercat să poarte o discuție cu albanezul, însă s-a lovit de barajul lingvistic: Bakaj nu a înțeles niciun cuvânt în română.

27 de meciuri
a evoluat Bakaj la Dinamo, marcând 5 goluri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.