Campionate

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA // Un fotbalist plecat de la FCSB în această iarnă povestește în premieră cum au suferit el și familia sa: "Îmi revin după coșmar. Plângeam de nervi!"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 ianuarie 2018

William de Amorim, 26 de ani, a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum viaţa i s-a înnegrit la FCSB şi cum a suferit familia lui după experienţa de un an şi jumătate la roş-albaştri.

"Eu vă spun adevărul, în ultimele 6 luni am fost numai trist. Cred că am realizat ceva în cei 7 ani şi jumătate de România, am ajuns cu Astra la un anumit nivel, nu cred că mi-am bătut joc de fotbal sau de viaţa mea, am făcut ceva, altfel nu mă lua Steaua şi nu dădea atâţia bani pe mine. Din păcate, nu am fost respectat în ultimele 4 luni. Am ajuns să joc în Liga a 3-a, cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Aşa a fost regula la club, nu mai zic nimic, doar că n-a fost normal să nu fiu respectat. Poate vorbesc eu prostii...

Pe mine m-au durut declaraţiile la adresa mea fiindcă mi-au afectat cel mai mult familia. Ai mei citeau ziarul, vedeau la TV ce se spune despre mine şi erau îndureraţi. Mă întrebau soţia, mama, sora: «Ce ai, de ce eşti mereu trist?». Păi, eu sufeream în interior şi voiam să nu se vadă, mă prefăceam, dar ele citeau în mine durerea. Plângeam de nervi când eram singur, pentru că era o situaţie care nu ţinea de mine. Simţeam că nu mai sunt important pentru echipă şi orice aş fi făcut era în zadar", a povestit De Amorim.

Interviul complet, în care brazilianul vorbește despre Gigi Becali, plecarea în Turcia, îi caracterizează pe cei cu care a lucrat și comentează alte situații-limită prin care a trecut, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.