Liga 1

Primul FAIL al iernii la Dinamo » Miriuță a făcut anunțul în această seară: "Cluburile nu s-au înțeles"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 ianuarie 2018

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a declarat în această seară că transferul lui Ronaldo Deaconu de la Concordia Chiajna va pica.

"Din câte știu, Deaconu nu vine. Nu cred că s-au înțeles cluburile. Eu l-am remarcat la Chiajna, l-aș fi dorit, dar e sub contract", a declarat Miriuță la TV Digi Sport.

Tehnicianul dinamovist a dezvăluit și problema cu care se confruntă unul dintre cei mai importanți jucători din lot: Rivaldinho suferă de pubalgie, la fel ca stelistul Denis Alibec. 

"Rivaldinho are pubalgie, din păcate. Așa a jucat până acum, cu injecții, probabil că și randamentul lui a fost afectat", a mai spus Miriuță pentru sursa citată.

...despre transferul lui Monroy: "Îl cunosc foarte bine, în Israel a fost titular în toate meciurile. Să-l vedem cât e de pregătit, el a jucat pe unde a fost, nu a stat. Îl cunosc cât e de profesionist și mi-aș dori să rămână"

...despre "întârziații" de la reunire: "Penedo nu e învoit. Trebuia să se prezinte azi la ora 10:00 la reunire. Mie mi s-a transmis prin impresarul lui, înainte de Revelion, că și-ar dori să vină pe 12 ianuarie. Bineînțeles, eu n-am fost de acord. Va suporta consecințele, conform regulamentului de ordine interioară. Mahlangu a fost învoit. M-a sunat cu o lună înainte că va întârzia, are nuntă și e normal să fiu de acord să întârzie"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.