Liga 1

Transferul lui Băluță la FCSB naște noi replici dure: "Expectorează numai inepții"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 ianuarie 2018

Ipoteticul transfer al lui Băluță la FCSB naște controverse și replici din ce în ce mai acide în Liga 1. Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, l-a ironziat pe Marcel Popescu, președintele Craiovei, după declarațiile dure oferite în urmă cu trei zile. 

"Domnul de acolo expectorează numai inepții. Oamenii ce vor? Să provoace, să minimalizeze reușitele lui Gigi și poate la finalul sezonului să plătim cauza pentru Băluță. 

Gigi a făcut oferta de 2,5 milioane de euro, dar acolo s-a oprit totul, a fost doar o ofertă. Ce spune domnul de acolo sunt problemele dumnealui. Nu are rost să replicăm, n-am face altceva decât să dăm ocazia unora să iasă în față și să facă conferințe de presă. Hai să vorbim în teren", a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport. 

"Aş vrea ca fiecare să-şi vadă de oile lui. Problema e simplă. Astăzi, jucătorii nu vor să se ducă la FCSB. Ce să vândă FCSB? Păi, Alibec nu a dat niciun gol şi are ofertă? Au vândut destul, iar credibilitatea lor pe piaţa europeană nu este în cădere, este sub zero! Tot ce au dat nu a corespuns. Să nu uităm că patronul îi ironizează pe cumpărători. Nu spunea el că l-a dat pe Stanciu care nu putea să dribleze o găină moartă sau cam aşa ceva... Asta nu este în regulă"
Marcel Popescu, președinte CS U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.