Tenis

AUSTRALIAN OPEN. "Sunt șanse mari ca Simona Halep să semneze" » Un fost jucător de tenis anunță cu ce firmă de echipament sportiv negociază Halep

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 ianuarie 2018

Rămasă fără sponsor după ce nu a ajuns la un acord cu Adidas, Simona Halep este în negocieri pentru a semna cu un nou producător de echipament sportiv.

  • Australian Open începe duminică și se termină pe 28 ianuarie. Tragerea la sorți a tabloului va avea loc joi, 11 ianuarie, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Simona Halep, locul 1 WTA, este aproape de a ajunge la un acord cu firma Lacoste, care ar fi dispusă să îi satisfacă pretențiile financiare, care se ridică la 2 milioane de euro anual.

Sever Dron, fost jucător de tenis, a dezvăluit că echipa Simonei Halep și firma Lacoste se află în negocieri avansate. "Din ce știu, Lacoste are cele mai mari șanse să semneze un contract cu Simona Halep", a spus Dron la Sport Total FM. Simona a mai lucrat cu Lacoste până în 2014, când a semnat cu Adidas.

Simona ar putea avea echipament de la noul sponsor chiar la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care va începe în noaptea de duminică spre luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.