Liga 1

Continuă telenovela Ioniță » Dani Coman face dezvăluiri despre jucător: "E prost sfătuit! Noi i-am dat ce am vrut" » Întâlnire decisivă pentru transfer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 ianuarie 2018

Dani Coman, președintele Astrei, a vorbit despre situația lui Alexandru Ioniță II, jucător care refuză să semneze prelungirea contractului și a fost trimis la echipa a doua.

Oficialul giurgiuvenilor a spus că mijlocașul de 23 de ani, care mai are contract un an de zile cu Astra, este trimis la echipa a doua și că miercuri va fi o întâlnire cu oficialii celor de la CFR Cluj, club care-l vrea cu insistență.

"Ioniță va merge la echipa a doua. El vrea să plece, este prost sfătuit. Noi i-am oferit prelungirea contractului. El ne-a spus ce dorește și după 2 săptămâni i-am spus că îi dăm tot ce cere. Dar ne-a transmis că nu mai dorește să continue. E vorba de viața lui aici. I-am dat 100.000 de euro primă la prelungire și avea cel mai mare salariu de la Astra. I-am zis că dacă va continua, va avea multe oferte din străinătate.

Noi nu vrem să-l ținem cu forța. Vom discuta mâine cu CFR Cluj. Acum nu este nicio ofertă concretă. Vom vedea ce va fi. El nu are maturitatea de a juca acum în străinătate. În mai trebuie un an în care să joace meci de meci. Abia atunci va putea pleca într-un campionat puternic", a spus Dani Coman la TV Digi Sport.

1.500.000 €este cota lui Alex Ioniță II, potrivit transfermarkt.de

Ioniță e la Astra din 2014, iar în acest sezon a marcat 10 goluri în 20 de meciuri în Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.