Stranieri

Încă un român în Serie A! Un fundaș merge să se lupte cu Dybala, Icardi și Higuain

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 09 January 2018

Deian Boldor a fost împrumutat 6 luni de la Montreal Impact și se întoarce la Verona după un an și jumătate. Fundașul român de 22 de ani nu prinsese decât 5 meciuri în Canada în MLS.

Un român vine s-o ajute pe Hellas Verona să scape de la retrogradare. Doar 6 luni a rezistat Deian Boldor în Canada, la Montreal Impact. Bologna îl împrumutase până în iulie 2018, dar fundașul român de 22 de ani s-a întors în Italia. Jucătorul trecut și prin Academia Romei se transferă la echipa la care a evoluat în Serie B în sezonul 2016-'17. Gazzetta dello Sport anunță azi mutarea "rezolvată" de directorul sportiv Filippo Fusco.

Ar debuta în Serie A

Boldor are și ocazia să debuteze în Serie A la formația pregătită de Fabio Pecchia, Bologna, proprietara lui, neoferindu-i nicio șansă. Deian s-a rodat în divizia cadetă, la Verona, Pescara și Virtus Lanciano, bifând și două partide în Coppa Italia. Fostul căpitan al "naționalei" de tineret, care a prins 5 meciuri în Major League Soccer la Montreal, a semnat doar până la sfârșitul sezonului, când va renegocia în funcție de rezultate. 

15 meciuri și un gol are Boldor în Serie B pentru Hellas Verona, Virtus Lanciano și Pescara

5 goluriîn 32 de meciuri a reușit fundașul român pentru Roma Primavera, în două sezoane

6 românimai sunt în Serie A, Radu (Lazio), Chiricheș (Napoli), Stoian (Crotone), Pușcaș (Benevento), Ianis Hagi (Fiorentina) și Lobonț (Roma)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.