Liga 1

Becali a spus tot: ce transferuri mai vrea să facă, ce îi cere lui Dică în cantonament, plusuri și minusuri la actualul Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 January 2018

Gigi Becali a anunțat că a discutat cu MM Stoica, iar acesta i-a vorbit în termeni laudativi despre Denis Alibec, care și-ar fi schimbat mult atitudinea după vacanța de iarnă. Totuși, patronul FCSB îi arată cântarul atacantului, atrăgându-i atenția că e supraponderal. 

"MM mi-a zis că Alibec e un alt om, s-a întors din vacanță schimbat mult. N-a mai făcut niciun moft, era zâmbitor, ce să mai, un alt om. S-a antrenat foarte bine, a tras tare la toate exercițiile. Asta mi-a zis MM", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

ACUM Se interesează și de parametri :)

Dacă până acum se implica doar în alcătuirea echipei, Gigi Becali a decis să se intereseze și de greutatea sau parametrii fotbaliștilor antrenați de Nicolae Dică. Îl laudă pe Budescu, în schimb îl pune pe Alibec la slăbit. 

"Budescu e cel mai bun de la Steaua la ora asta. Se vede că e marfă bună. Uitați-vă pe câți kilometri alerga Budescu la Astra și cât aleargă la Steaua. Asta înseamnă Steaua. Alibec va deveni mult mai bun când va face antrenamente puternice. El acum are 94,5 kilograme. M-am interesat. Mi-au trimis azi la toți câte kilograme au. Eu vreau să câștig bani, trebuie să mă interesez.

Budescu e numărul 1, s-a antrenat separat la bază singur. El e la greutatea optimă, doar Alibec mai trebuie să mai scadă 4,5 kilograme, să ajungă la 90. Nu e mult 94,5, când a venit la Steaua avea 98. Azi a scăzut deja un kilogram, are 93,5 kilograme. Denis dacă se va antrena, va fi mult mai bun. Are o problemă pentru că e mereu omul care caută alt vinovat. El nu e de vină niciodată. Dacă altul dă gol, dă gol din nimereală, dacă dă el gol, dă pentru că e geniu. Dacă joacă prost, o face și pentru că echipa joacă prost".

...ce vrea să mai facă la echipă: "Aduc și preparator fizic, am adus și nutriționist care le dă mâncare acasă, la sacoșă". 

...despre transferuri: "Pe Cristi Tănase îl iau ca să fie lotul mărit. Eu cred în calificare în Europa League. Am dat 5-6 jucători și iau doi jucători. Îi iau pe Rusescu și Tănase pentru 4 luni. Dacă vor să vină! Dau răspunsul săptămâna asta. Aș aduce un fundaș central, dar nu am pe cine". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.