Liga 1

OFICIAL Transfer important reușit de Sepsi Sfântu Gheorghe » S-a înțeles cu un jucător de la CFR Cluj

FOTO: Facebook Sepsi OSK

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 ianuarie 2018

Sepsi Sfântu Gheorghe a mai reușit un transfer în această iarnă, reușind să-l aducă pe tânărul Yasin Hamed (18 ani) de la CFR Cluj. 

Adus în vară de la Pandurii, Hamed nu a primit nicio șansă din partea lui Dan Petrescu și nu a jucat nici măcar un minut pentru liderul la zi din Liga 1, evoluând doar pentru "satelitul" clujenilor din Liga 3-a. 

Hamed a semnat un contract valabil trei sezoane cu Sepsi și a fost deja prezentat oficial de echipa antrenată de Eugen Neagoe. 

"Conducerea Sepsi OSK a perfectat un nou transfer: Yasin Hamed s-a alăturat astăzi lotului echipei noastre! Mijlocaşul în vârstă de 18 ani, care a evoluat la CFR Cluj, a semnat un contract pe trei ani cu clubul nostru. Bun venit la Sfântu Gheorghe!", se arată în comunicatul postat de echipa covăsneană pe facebook.

Sezonul trecut, Yasin Hamed a fost cel mai tânăr marcator din Liga 1, punctând pentru Pandurii la doar 17 ani și opt luni.

În această iarnă, Sepsi s-a înțeles și cu ibericul Albert Dalmau Martinez, un fundaș dreapta de 25 de ani venit de la Hercules Alicante. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.