Liga 1

«Prea bun» pentru România! Nemec a uimit pe toată lumea la vizita medicală: nu a salutat pe nimeni și a râs de România pe Instagram: "Mereu are atitudinea asta"

Nemec a încercat să-și mascheze cât mai mult fața cu gluga pentru a nu putea fi filmat de camerele TV // FOTO: Victor Vrînceanu

Articol de Victor Vrînceanu  —  joi, 11 ianuarie 2018

Adam Nemec a șocat la vizita medicală a dinamoviștilor de la INMS prin atitudinea arogantă care a culminat cu o postare sarcastică pe Instagram.

Dinamoviștii și-au dat întâlnire miercuri dimineață, la ora 8:00, la INMS, pentru a efectua vizita medicală. Cei mai mulți au ajuns în în decursul a 30 de minute de la ora stabilită. Excepție au făcut Romera și Nemec, care au sosit în jurul orei 10:00!

Dacă fundașul spaniol a salutat pe toată lumea și le-a urat "La mulți ani!" ziariștilor, Adam a trecut razant, nu i-a salutat nici pe colegii săi de echipă și nici pe oamenii din staff-ul lui Dinamo!

"Mereu are atitudinea asta superioară față de noi, e foarte încrezut, se consideră superior tuturor. A mai văzut Dinamo fotbaliști buni, dar niciunul nu s-a comportat așa", a comentat un oficial al clubului. Și jucătorii au făcut haz de necaz: "Proștii vin la 8:00, vedetele când vor!". 

11.000 €pe lună câștigă Nemec, cel mai mare salariu la Dinamo

3 goluri
și 3 assist-uri în 20 de meciuri a reușit Nemec, în acest sezon de L1

Râde de România

Adam a stat cu telefonul în timpul testelor fizice și a postat pe profilul de Instagram un test psihologic (foto), fiind șocat de testările medicale din România.

Atacantul slovac de 32 de ani a postat și mesajul: "Vizită medicală în România. Pe bune? Pe bune". Vârful a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo și poate negocia în acest moment cu orice club dorește.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.