Investigatie

Prima reacție a antrenorului care l-a desfigurat pe cel mai bun săritor român cu schiurile: "O bălăcăreală în care nu vreau să intru"

Articol de Răzvan Luţac  —  joi, 11 ianuarie 2018

Florin Spulber, antrenorul despre care GSP.ro a relatat astăzi că l-a desfigurat pe Iulian Pîtea, cel mai bun săritor român, a oferit o primă reacție în care a negat că l-ar fi bătut pe tânărul săritor cu schiurile. 

"Nu vreau să spun prea multe. Voi da explicații la Federația Română de Schi Biatlon, la Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Este o bălăcăreală în care nu vreau să intru, este total eronat tot ceea ce s-a spus. Nici nu mă mai interesează, nici nu mai citesc pe acest subiect, vreau doar să mă concentrez pe ceea ce am de făcut la lotul național. Nu fug de răspundere, am spus că este eronat totul și pot detalia situația și într-o întâlnire cu reprezentanții presei", a declarat Florin Spulber, conform site-ului mytex.ro.

Citește și:  EXCLUSIV Imagine ȘOCANTĂ! Desfigurat de antrenorul de la lotul național: "M-a luat la pumni și m-a dat cu capul de masă până m-a umplut de sânge!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.