Stranieri

EXCLUSIV Juventus și PSG se bat pentru cel mai bun junior român: "Francezii au intrat pe fir aseară"

Articol de Alin Grigore  —  Thursday, 11 January 2018

Radu Drăgușin va împlini 16 ani în februarie, iar de două luni se află în probe la Juventus Torino, unde a și confirmat. PSG îl vrea și ea neapărat și a pus pe masă mai mulți bani.

Căpitanul naționalei de tineret U16 a României a fost testat de italieni în mai multe meciuri amicale împotriva unor echipa ca Inter sau AC Milan. Oficialii "Bătrânei Doamne" s-au arătat extrem de mulțumiți de fundașul central care aparține în acest moment de Regal Sport, un club de copii și juniori.

Francezii de la PSG au aflat că unul dintre cei mai buni juniori din România poate semna cu Juventus și au intrat pe fir. Conform surselor GSP, șeicii lui PSG sunt gata să-i ofere un salariu mult mai mare jucătorului decât ar urma să primească în Italia.

"Radu e în Italia și e foarte apreciat de antrenor. Juventus l-ar fi transferat chiar acum, dar așteaptă data de 3 februarie când el va face 16 ani și va putea semna contractul. Totuși, aseară a apărut o problemă. PSG a intrat pe fir chiar aseară și vrea să depășească oferta lui Juventus", au declarat apropiați ai jucătorului pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.