Europa League

Ștefan Radu a detectat punctul forte al lui Lazio în dubla cu FCSB: "Asta-i cel mai important"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 ianuarie 2018

Florin Bratu a vorbit cu Ștefan Radu, viitorul adversar al FCSB-ului, care i-a recunoscut faptul că jucătorii lui Lazio îl respectă foarte mult pe tehnicianul Simone Inzaghi.

"Am vorbit cu Ștefan Radu despre Simone Inzaghi și mi-a spus că atât de bine cunoaște echipa, atât de bine îi motivează pe jucători și, cel mai important, știe foarte bine să-i pregătească. Adică, mi-a spus că din punct de vedere fizic n-au lucrat atât de bine în Italia cu niciun alt antrenor cum o fac acum cu Simone Inzaghi.

Deși e foarte greu în pregătire, dar și în ciclul săptămânal, ei se simt foarte bine în timpul meciului și asta contează cel mai mult", a dezvăluit Florin Bratu la TV Digi Sport.

Florin Bratu a marcat un gol în cele două manșe dintre Dinamo și Lazio din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când italienii au mers mai departe.

"Simone Inzaghi este un bun psiholog până la urmă, știe să fie apropiat de jucători, îi simte foarte bine iar jucătorii îl respectă. În plus, a și schimbat sistemul de joc, cu trei pe linia de fund, și arată o forță ofensivă de invidiat, mai ales că el provine și din atacant. A știut să imprime echipei o forță" Florin Bratu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.