Stranieri

EXCLUSIV Interviu cu un superstar al fotbalului mondial: "Oli este «Mafia», Şumi este «actorul»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 ianuarie 2018

Reporterul Gazetei Sporturilor din Turcia a realizat un interviu amplu cu Asamoah Gyan, fotbalistul lui Șumudică de la Kayserispor.

Ghanezul i-a caracterizat pe Marius Șumudică și pe Cosmin Olăroiu și a fost șocat de un alt român cu care s-a antrenat.

Mai jos, o parte din interviu:

- Cum decurge relaţia cu Marius Şumudică?
- E om bun. Ne respectăm mult. Îl cunosc încă de când a antrenat în Emiratele Arabe Unite. Ştia situaţia mea şi ce obiective am. E un antrenor bun, nebun, dar ăsta e stilul lui. În spatele măştii, e un tip de încredere. Tactic, e foarte bun. Cred că, de fapt, e un fel de actor.
- Adică?
- Joacă un rol cu echipa şi altul în faţa presei. Mie îmi place ceea ce face, ştie să capaciteze jucătorul, să-l facă să zâmbească. Ştiu ce vorbesc, am văzut mulţi antrenori cu personalitate. Poate cei tineri se sperie de el, însă ştie când trebuie să pună presiune, cum să-l înveţe ceva pe cel ce-l antrenează. Mie mi se pare amuzant. Este un tip aparte, extraordinar.

De ce spune Gyan că Olăroiu este "Mafia" poți citi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri în Gazeta Sporturilor. De asemenea și de ce îi consideră extrem de serioși pe jucătorii români: "Mă șochează asta".


Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Gigi în Țara Minunilor » Cum a găsit patronul FCSB porecle și comparații supradimensionale jucătorilor săi

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.