Campionate

Se schimbă strategia la Liverpool » Vedeta care ar putea semna pe viață cu echipa de pe Anfield

Articol de Adrian Albu  —  vineri, 12 ianuarie 2018

Liverpool își schimbă strategia de viitor și vrea să își asigure jucătorii de bază pe viață. După ce l-au vândut pe Coutinho la Barcelona, "cormoranii" își doresc să-l păstreze până la finalul carierei pe Firmino, 26 de ani.

Astfel, oficialii de pe Anfield vor să se asigure că Jurgen Klopp nu va folosi același sistem de vânzare a jucătorilor importanți cum o făcea pe vremea când era antrenor la Borussia Dortmund.

"Cormoranii" se gândesc serios la această variantă, mai ales că într-o oarecare măsură Firmino s-a arătat dezamăgit de transferul compatriotului său brazilian în La Liga: „Liverpool nu va mai fi la fel fără tine, fratele meu magic. Îți doresc succes infinit, bucură-te de viață și sper să-ți realizezi toate visele. Dumnezeu să te protejeze pe tine și pe familia ta! A fost o onoare să joc cu un magician ca tine”, a fost mesajul postat pe o rețea de socializare de către Firmino.

Dacă această idee va avea succes cu brazilianul Firmino, oficialii "cormoranilor" vor să le ofere și altor jucători contracte pe o durată mai mare, precum Sadio Mane și Mohamed Salah, care s-au integrat repede în echipa lui Klopp.

16 goluriîn 30 de meciuri a marcat Firmino în acest sezon pentru Liverpool, în toate competițiile

50.000.000 €este cota de piața a brazilianului, conform transfermarkt.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.