Liga 1

A plecat dușman! Dezvăluiri incredibile ale lui De Amorim din vestiarul FCSB: "Nu mi-a luat nimeni apărarea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 January 2018

De Amorim e obligat să impresioneze la Kayseri pentru ca turcii să plătească 600.000 de euro în vară. La Steaua are uşa închisă la prima echipă, iar brazilianul spune că nici colegii nu i-au fost alături.

William De Amorim are viață grea dacă nu reuşeşte să dea randament la Kayserispor în aşa fel încât turcii să activeze clauza de cumpărare în vară pentru 600.000 de euro. Fotbalistul de 26 de ani pe care Gigi Becali a plătit 700.000 de euro în vara anului 2016 n-a lăsat în urmă prieteni la fosta sa echipă, cu care mai este sub contract până în 2021.

Gust amar la plecare

Şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care a vrut să plece de mai multă vreme de la FCSB. Punctul culminant a fost atins după acel penalty provocat în prelungirile Derby-ului de România din primăvară, când Hanca avea să înscrie golul victoriei "câinilor", iar roş-albaştrii au scăpat puncte preţioase, ce aveau să contribuie decisiv la pierderea campionatului în favoarea Viitorului.

În această iarnă, când De Amorim a plecat, n-a fost regretat de niciun coleg! "Nici măcar un telefon sau vreun mesaj de "la revedere" n-am primit. Oricum, după acel meci cu Dinamo, doar eu am fost arătat cu degetul şi niciunul nu mi-a luat apărarea", s-a confesat brazilianul apropiaţilor.

Ce declarații au pus capac și ce spune conducerea FCSB despre o posibilă reîntoarcere a jucătorului, numai în Gazeta Sporturilor de astăzi, la chioșc sau pe platforma Gazeta Digitală!

Tot în Gazeta Sporturilor de astăzi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.