Nationala

Prima bombă în alegerile FRF! Unul dintre candidații-cheie face un anunț de ultimă oră: "El va avea sprijinul meu total"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 ianuarie 2018

Fostul arbitru Cristi Balaj a dezvăluit în această seară că va anunța în scurt timp dacă va alege să candideze sau nu la alegerile FRF, mărturisind totodată că e gata să-l susțină pe Ionuț Lupescu în cazul în care "Kaiserul" va face mutarea decisivă și va candida la președinția Federației. 

Când realizatorul TV Radu Naum a insistat să afle dacă Balaj va candida, fostul arbitru a subliniat că el îl susține pe Ionuț Lupescu. 

"O să se afle în curând dacă voi candida sau nu. Eu știu ce voi face, dar nu pot spune acum. Mai am nevoie de anumite informații. În două săptămâni voi clarifica acest lucru, dar sunt în grafic din punctul meu de vedere. Am lucrat la un proiect și știu ceea ce trebuie făcut. Conducând atâția ani AJF Maramureș, cred că am o anumită experiență. 

Mi-aș dori ca Ionuț Lupescu să candideze. Dacă o va face, va avea sprijinul meu total. Ar fi o persoană potrivită.  Am fost fair-play de-a lungul timpului, anumite cuvinte și promisiuni nu mi le voi încălca niciodată!

Din punctul meu de vedere, Prunea și Pușcaș, dacă vor candida, sunt soluții mult mai bune decât cine e acum", a declarat Balaj. 

"Nu voi rămâne consilier al Ministrului Sportului dacă voi candida la FRF. Mi-a folosit mult această funcție, dar e mai greu decât mi-am imaginat" Cristi Balaj

Fostul arbitru a comentat și iminenta numire a lui Gică Popescu în echipa premierului Mihai Tudose.

"Sunt convins că dacă Gică Popescu ar fi ajuns la Federație, fotbalul ar fi arătat mult mai bine. Dacă el a acceptat această funcție, a acceptat-o doar pentru că e vorba de un proiect național și poate să ajute prin experiența lui, prin ceea ce a trăit de-a lungul timpului. Vorbim de modul în care trebuie să ne prezentăm la EURO 2020", a declarat Balaj. 

"Prunea și Lupescu au o relație bună, iar dacă Lupescu va candida sunt sigur că va fi susținut de Prunea" Cristi Balaj

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.