Tenis

AUSTRALIAN OPEN Este neînvinsă în 2018! O rivală a Simonei Halep merge perfect înainte de primul turneu de Grand Slam » A câștigat turneul de la Sydney

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Nemțoaica Angelique Kerber, locul 22 WTA, este într-o formă excelentă înainte de Australian Open, care va începe pe 15 ianuarie.

Kerber, campioană în 2016 la Australian Open, a câștigat turneul de la Sydney. A învins-o pe Ashleigh Barty, locul 19 WTA, scor 6-4, 6-4, după un meci care a durat o oră și 13 minute.

În primul set, Kerber a făcut un break, suficient pentru a câștiga setul, în timp ce în a doua parte, nemțoaica a cedat un game, dar a făcut două break-uri și a câștigat turneul.

9
victorii la simplu are Kerber în 2018, în tot atâtea meciuri

Kerber, antrenată de Wim Fissette, va urca pe locul 16 după acest triumf. În primul tur la Australian Open 2018, Angelique Kerber se va duela cu Anna Friedsman. Se poate duela cu Simona Halep în semifinale.

"M-am relaxat în ultimele săptămâni și am stat cu familia și prietenii. A fost bine și m-am resetat. Am început tare pre-sezeonul și am muncit mult, la fizic și la joc. A fost intens, dar acum mă simt bine"Angelique Kerber

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.