Tenis

AUSTRALIAN OPEN FOTO Simona Halep nu se teme de nimeni la Melbourne! Cine a venit s-o susțină pe româncă înainte de startul turneului

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește de Australian Open 2018, unde este principala favorită. Românca va juca marți în turul 1 cu australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA.

Astăzi, după antrenament, Simona a avut partea de o surpriză. Halep a fost vizitată de trei supereroi, Ant Man, Spiderman și Thor, cu care s-a fotografiat, alături de antrenorul Andrei Pavel. Cei trei supereroi au fost prezenți la Melbourne pentru "Ziua Copiilor".

"Orice meci este greu într-un turneu Grand Slam. Nu se schimbă nimic dacă ești numărul unu, doi sau trei mondial. Abia aștept să încep turneul și să arăt pe teren tot ce am mai bun", a spus Simona Halep. 

În turul doi la Australian Open, Halep s-ar putea duela cu canadianca Eugenie Bouchard, urmând ca în cel de-al treilea să se poată înfrunta cu cehoaica Petra Kvitova, dublă-câștigătoare de Grand Slam pe iarbă. În restul turneului, Halep se mai poate duela cu jucătoare precum Vesnina, Pliskova, Konta, Kerber, Muguruza, Sharapova sau Radwanska.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.