Tenis

Discurs superb al Mihaelei Buzărnescu după finala de la Hobart: "Asta arată ascensiunea mea. Cred că pot fi un exemplu pentru alte jucătoare"

FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Mihaela Buzărnescu (29 de ani) a pierdut finala de la Hobart în faţa lui Elise Mertens, scor 1-6, 6-4, 3-6. La festivitatea de premiere de după meci, românca a fost extrem de emoţionată şi a avut un speech superb. 

"Felicitări adversarei pentru această victorie. Vreau să mulţumesc părinţior, echipei, psihologului meu. Vreau să-i mulţumesc în special antrenorului meu, care m-a susţinut şi a făcut un efort imens în revenirea mea. De asemenea, mulţumesc organizatorilor şi tuturor celor care au venit să ne susţină.  Este de apreciat că, în ciuda vremii dificile, lumea a stat şi ne-a susţinut în continuare. 

Ascensiunea mea arată că orice s-ar întâmpla, dacă eşti suficient de încrezătoare, poţi să reuşeuşti. Cred că pot să fiu un exemplu pentru alte jucătoare.

Tenisul e un sport foarte competitiv şi trebuie să lupt până la final. Fiecare punct contează, iar partea mentală e foarte importantă în tenis", a declarat Mihaela Buzărnescu, la festivitatea de premiere de după meci. 

Disputarea finalei de la Hobart îi va garanta româncei urcare pe locul 44 în clasamentul WTA. La începutul lui 2017, românca se afla pe locul 540!

FINALA HOBART Capul sus, Mihaela! Buzărnescu pierde prima finală a carierei după un "thriller" întrerupt de 4 ori de ploaie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.