Liga 1

Rivaldinho şi-a găsit echipă, dar Dinamo blochează transferul » Pretenţiile "câinilor" + ce salariu va primi brazilianul

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Pus pe lista de transferuri de Dinamo, Rivaldinho şi-a găsit repede echipă. Brazilianul de 22 de ani s-a înţeles cu echipa bulgară Levski Sofia, însă "câinii" nu vor să renunţe atât de uşor la atacant. 

Oficialii dinamovişti solicită fie o sumă de bani pentru Rivaldinho, fie un schimb cu mijlocaşul Neluţ Roşu, în prezent la Levski, scriu jurnaliştii bulgari. 

Presa bulgară a anunţat deja că Rivaldinho s-a înţeles cu Levski în privinţa salariului: va primi 10.000 euro lunar, un salariu vizibil mai mare decât suma încasată până acum la Dinamo, aproximativ 8.000 de euro/lună. 

500.000 €e cota de piaţă a lui Rivaldinho, potrivit transfermarkt.com

Rivaldinho a venit gratis la Dinamo în iarna lui 2017, într-o afacere intermediată de fostul director general Adi Mutu. Fiul marelui Rivaldo nu a impresionat la Dinamo, marcând doar cinci goluri în campionat, ieşind în evidenţă doar prin eurogolul marcat în  remiza cu Athletic Bilbao din preliminariile Europa League, 1-1. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.