Liga 1

Corespondență GSP din Turcia » EXCLUSIV CS U Craiova mai pregătește un transfer! A fost testat de Mangia în primul amical al iernii și ar putea semna zilele viitoare

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 14 ianuarie 2018

CS U Craiova a disputat azi primul amical al iernii. Oltenii au suferit o înfrângere surprinzătoare cu SV Meppen, echipă din Liga a 3-a din Germania, scor 2-4. (detalii pe larg, aici)

În primul test din Turcia, Mangia l-a utilizat în repriza secundă și pe croatul Dominik Glavina, jucător care se află în prezent liber de contract.

Atacantul de 25 de ani a avut o evoluție apreciată, a și ratat o oportunitate imensă, iar staff-ul oltenilor a luat decizia de a-l testa în continuare în viitoarele amicale din cantonament.

În cazul în care va confirma, sunt șanse mari ca Glavina să semneze cu a treia favorită la titlu din Liga 1. 

Glavina are 25 de ani, evoluează ca atacant, dar poate fi utilizat și ca extremă stânga și al doilea vârf. A jucat de-a lungul carierei pentru NK Varazdin, Beitar Ierusalim, Slaven Belupo, Inter Zapresici și Rudar Velenje. 

A JUCAT CU dINAMO

În vara lui 2011, pe vremea când avea doar 18 ani și jumătate, Glavina evolua pentru NK Varazdin, echipă croată care s-a duelat cu Dinamo în turul III din preliminariile Europa League.

Glavina a jucat pentru Varazdin în toate cele 180 de minute ale "dublei" câștigate de Dinamo cu 4-3 la general și a avut evoluții consistente, fiind notat în ambele partide cu 6 de Gazeta Sporturilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.