Amicale

VIDEO+FOTO » Viitorul pierde amicalul cu Galatasaray, scor 0-2! Ianis Hagi a purtat numărul 10 și a fost titular la revenire

+22 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 14 ianuarie 2018

Viitorul a pierdut primul amical al iernii în cantonamentul din Turcia în fața lui Galatasaray, scor 0-2, la care Iasmin Latovlevici a fost titular.

În prima repriză nu s-a marcat, dar după pauză turcii au venit mai hotărâți de la vestiare și au deschis scorul în minutul 61 prin Garry Rodrigues. Galatasaray a continuat să preseze, iar Horj și-a trimis mingea în proprie poartă cinci minute mai târziu.

Cele mai importante momente ale meciului:

FINAL DE MECI: Viitorul - Galatasaray 0-2
min. 66:
AUTOGOL VIITORUL! Horj deviază mingea în propria poartă și turcii conduc cu 2-0.
min. 61: GOL GALATA!
Garry Rodrigues a deschis scorul!
Pauză: Viitorul și Galata sunt la egalitate la pauză, 0-0.
min. 28: Viitorul irosește încă o șansă mare, zguduind bara transversală cu un șut din prima.
min. 26: Ocazie uriașă pentru Viitorul. Gavra și Chițu ratează o oportunitate imensă în aceeași fază în urma unui atac pozițional de toată frumusețea.
A început partida: Ianis Hagi e titular pentru Viitorul la primul meci de la revenire și poartă tricoul cu numărul 10! Căpitanul echipei a rămas Bogdan Țîru.

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului și piatra de fundament a Academiei ce-i poartă numele, înființată în 2009, a evoluat pentru Galatasaray atât ca jucător cât și ca antrenor.

A jucat la Galata între 1996 și 2001, reușind 59 de goluri în 132 de meciuri și cucerind patru titluri, două Cupe, două Supercupe, Cupă UEFA și Supercupa UEFA.

Ca antrenor, a pregătit-o pe Galatasatay de două ori: între 2004 și 2005, când a reușit să câștige o Cupă , dar și în sezonul 2010-2011.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.