Amicale

Corespondenţă din Turcia // Hagi a făcut o criză de nervi la meciul cu Galata » Și-a distrus jucătorii: "Sunteți bombe nucleare!"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 14 ianuarie 2018

Viitorul a pierdut primul meci amical din stagiul de pregătire din Turcia, scor 0-2 cu Galatasaray, iar antrenorul Gică Hagi a făcut o criză de nervi.

Pe parcursul meciului, Hagi a fost mai mereu nervos și a țipat tot timpul la jucătorii săi. La un moment dat, nemulțumit de jocul elevilor săi, "Regele" s-a enervat foarte tare și a urlat către aceștia: "Sunteți bombe nucleare!".

Nici după fluierul final antrenorul-finanțator al Viitorului nu s-a calmat. La vestiare a început să urle din nou la fotbaliștii săi, țipetele auzindu-se prin ușa închisă.

Hagi s-a luat și de jucătorii care se pregăteau separat după meci pe motiv că nu știu să facă bine pașii laterali: "Dacă stăm doar cu nasul pe sus. Ce, s-a terminat munca? Așa, lateral, lateral!"

După ce s-a mai liniștit și a ieșit de la cabine, Hagi a fost luat cu asalt de fanii turci, cu care a făcut poze și cărora le-a dat autografe. Mai multe forțe de ordine au vrut să aibă o amintire cu "Regele" fotbalului românesc și au făcut o poză cu acesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.