Stranieri

Una bună, alta rea! Gabi Tamaș a jucat un rol-cheie la ambele goluri în ultima etapă de campionat

Articol de Beno David  —  luni, 15 ianuarie 2018

Hapoel Haifa, echipa lui Gabi Tamaș, fotbalist care și-a pus puternic amprenta la echipă, devenind liderul apărării și idolul fanilor, a terminat la egalitate, 1-1, pe terenul campioanei din ultimii doi ani, Hapoel Beer Sheva.

Meciul a fost unul extrem de interesant și spectaculos, disputându-se pe o ploaie torențială, ieșită din comun în capitala deșertului.

Gabi Tamaș a fost integralist și a avut un rol major la ambele goluri. Haifa a început foarte bine meciul și în secunda 8 a deschis scorul, Tamaș fiind cel care a inițiat atacul. Fundașul român a trimis o minge lungă în careu, Plakushchenko a deviat-o către Ben Basat care a marcat cu un șut imparabil.

Gazdele au încercat să egaleze, dar până la pauză n-au reușit. Scorul final a fost stabilit în minutul 49, când Tamaș a pierdut mingea la 40 de metri de propria poartă. Melikson a fost cel care a recuperat mingea și l-a lansat pe Ben Sahar, care a driblat portarul și a marcat golul egalizator.

După meci, patronul lui Hapoel Haifa, Ioav Katz, i-a invitat pe jucători la cină și l-a lăudat pe Tamaș: "Este cel mai bun transfer al nostru! Fără el echipa nu ar fi fost aici. Datorită lui am ajuns așa sus". 

Haifa este revelația acestui sezon, fiind pe locul 3 după 18 etape, cu 36 de puncte. Beer Sheva este pe primul loc, cu 38 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.