Amicale

Remiză pentru Viitorul în amicalul de azi » Doi spectatori surpriză: "E mai bine pentru Ianis că a revenit"

Articol de Ionuţ Coman  —  luni, 15 ianuarie 2018

FC Viitorul a terminat la egalitate amicalul de azi cu Skenderbeu (lider autoritar în Albania), scor 1-1. Albanezii au condus la pauză, însă Gavra a marcat pentru români în minutul 58, din pasa lui Chițu.

Amicalul dintre cele două a fost urmărit și de brazilianul Ze Maria (44 de ani) fostul tehnician al Ceahlăului, care în prezent pregătește formația albaneză KF Tirana. Selecționerul Cosmin Contra a fost și el la meci, urmărind jocul dintr-o lojă.

Ze Maria s-a salutat cu Gică Hagi și a dat declarații după acest meci: "Am jucat de multe ori împotriva lui Contra, în Italia. Ne cunoaștem bine. Din păcate nu și împotriva lui Hagi. Ca antrenor l-am întâlnit când am fost la Ceahlăul.

Îl știu și pe Mutu, au fost mulți români în Italia de-a lungul timpului. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu Ceahlăul după ce am plecat de acolo. E un oraș frumos, cu oameni plăcuți și aveau o echipă bună.

Puteam reveni în România. Am avut două oferte. Una de la o echipă din București, alta din provincie. Dar eu sunt sub contract cu Tirana, unde mai am 2 ani", a zis Ze Maria, care a comentat și subiectul legat de revenirea lui Ianis Hagi: "Fiorentina e un club bun pentru jucătorii tineri, dar e greu de jucat în Serie A. Poate că e mai bine pentru Ianis că s-a întors la Viitorul. Are ocazia să joace, să învețe mai multe de la tatăl său".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.