Nationala

A început războiul! Contul de Facebook al unuia dintre candidații la alegerile FRF a fost blocat: "Sper că postacii nu vor mai raporta din nou ce nu le convine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 January 2018

Cum alegerile de la FRF se apropie cu repeziciune, războiul dintre viitorii candidați a devenit deja unul tăios, în special în mediul online. 

Marcel Pușcaș, unul dintre primii oameni de fotbal care și-a anunțat candidatura la șefia FRF, a publicat duminică o postare pe pagina sa de Facebook, în care a realizat o amplă analiză a mandatului lui Răzvan Burleanu.

Aici intervine marea surpriză: la doar câteva ore de la publicarea postării, pagina sa de Facebook a fost blocată!

"Am publicat articolul duminică, pe la prânz. Peste câteva ore, când am încercat să intru, am descoperit că îmi fusese blocat contul. Mai mulţi utilizatori mă raportaseră la Facebook. Situaţia a durat câteva ore", a declarat azi Marcel Pușcaș, în ProSport.

Fostul fotbalist nu s-a lăsat însă demoralizat și a postat din nou manifestul său pe Facebook, dar și pe blogul personal (Vezi aici analiza completă a lui Pușcaș!)

Pușcaș îl bănuiește pe Burleanu că stă în spatele blocării temporare a contului său de Facebook.

"Sper ca de această dată postacii celor care se simt vizaţi de articol să nu mai raporteze la Facebook ce nu le convine", a scris Pușcaș, în prezent director de dezvoltare regională și comercială al FRF, pe contul său. 

Temele abordate de Pușcaș se referă la promisiunile electorale ale lui Burleanu dinaintea alegerilor din 2014. Conform analizei acestuia, actualul președinte de la FRF nu și-a îndeplinit deloc dezideratele propuse la acel moment.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.