Stranieri

"Paznici de magazin"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul Bild s-a luat de Marica şi de Sergiu Radu după ce antrenorul Stuttgartului s-a plîns că n-are alternative pe bancă

Ciprian Marica a intrat din nou în colimatorul presei germane. În urma înfrîngerilor suferite de VfB Stuttgart în debutul returului, 1-4 cu Schalke şi 1-3 cu Hertha, cotidianul Bild a făcut front comun cu conducerea clubului şi i-a pus la zid pe "tricolor" şi pe coechipierii săi.

După ce antrenorul Armin Veh s-a plîns că n-are alternative pe bancă, unde sîmbătă, cu Hertha, s-au aflat atît Marica, cît şi Sergiu Radu, Bild a scris că rezerviştii lui VfB sînt buni cel mult ca "paznici de magazin". Împrumutat în ianuarie de la Wolfsburg, "Schijă" a picat la mijloc nevinovat, în condiţiile în care lui, deocamdată, nu i s-a oferit nici o şansă.
Şi asta n-a fost totul. Plecînd de la o declaraţie a managerului Horst Heldt, "unii sînt mai preocupaţi să-şi cumpere maşini ultimul răcnet şi haine de firmă decît să se concentreze asupra meseriei", Bild a publicat ieri o listă de 16 jucători, unde figurează şi Marica, limuzinele pe care le conduc şi preţul acestora: "Pentru astea au ochi, pentru fotbal mai puţin".

"Evoluţiile lui Marica sînt cel mai adesea modeste", susţine Bild

10 e locul pe care se află Stuttgart în Bundesliga, cu 25 de puncte după 19 etape
8 milioane de euro a dat Stuttgart pe Marica, al cărui salariu anual e de 1,5 milioane
3 goluri a marcat Marica pentru VfB, două în campionat şi unul în Liga Campionilor

Marica, modest
Potrivit listei publicate de Bild, Marica deţine un Mercedes E-Klasse, al cărui preţ e de 50.000 de euro. O nimica toată pe lîngă bolizii lui Hitzlsperger, un Aston Martin de 170.000 de euro, Hilbert (Mercedes 500 CL - 130.000 de euro), Schafer (Audi R8 - 125.000 de euro) sau Meira (Porsche Cayenne - 120.000 de euro).

La raport
Pentru a-şi "trezi" elevii, antrenorul Armin Veh a trecut la măsuri drastice. Luni, în loc să fie liberi, cum era programat, Marica, Sergiu Radu şi ceilalţi au fost convocaţi la club. Motivul: analiza înfrîngerii de sîmbătă, în faţa Herthei. Iar ieri, fiecare jucător a fost chemat la raport pentru a explica de ce joacă slab.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.