Tenis

AUSTRALIAN OPEN. VIDEO Victorie minunată obținută de Sorana Cîrstea în turul I! Românca a întors spectaculos meciul

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 ianuarie 2018

Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, s-a calificat dramatic în turul II la Australian Open, după un meci de două ore cu Zarina Diyas, locul 60 WTA, scor 5-7, 6-4, 6-3. În turul doi, Cîrstea se va duela cu cehoaica Lucie Safarova, a 29-a favorită a turneului.

Sorana a început bine meciul și a condus cu 2-0, dar Diyas a revenit și egalat rapid. La 5-6, jucătoarea din Kazakhstan a mai făcut un break și a câștigat setul, 7-5. 

Setul doi a fost pe muchie de cuțit. Diyas a condus cu 2-1, cu break, dar Sorana a revenit. La 4-3, românca a mai făcut un break și a servit pentru câștigarea setului, dar și-a pierdut serviciul. Totuși, Cîrstea a închis setul după încă un game câștigat pe serviciul adversarei, 6-4.

În decisiv, Sorana și-a pierdut prima serviciul, în primul game, dar a revenit și a preluat conducerea cu 3-1. În ultimul game, Cîrstea a salvat două mingi de break și a avut nevoie de 7 mingi de meci pentru a-și asigura accederea în turul secund. Sorana va primi 52.000 de euro pentru această victorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.