Tenis

AUSTRALIAN OPEN Simona Halep a scăpat de o adversară extrem de puternică! A fost eliminată după un meci dramatic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 ianuarie 2018

Cehoaica Petra Kvitova, locul 28 WTA, a fost eliminată în turul 1 de nemțoaica Andrea Petkovic, locul 98 WTA, scor 3-6, 6-4, 8-10, după un meci de 2 ore și 53 de minute.

Petra Kvitova se putea duela cu Simona Halep în turul III, dar a fost eliminată după o partidă extrem de spectaculoasă și dramatică.

În primul set, Petkovic a condus autoritar și a făcut rapid două break-uri, conducând cu 5-1. Kvitova a dat semne de revenire, a câștigat două game-uri, dar a mai pierdut o dată pe propriul serviciu și nemțoaica a luat setul.

Setul doi a fost mult mai echilibrat. Cele două jucătoarea au mers cap la cap până la 4-4, când Kvitova a făcut break și a servit pentru a câștiga cu 6-4 și a trimite meciul în decisiv.

Setul trei a fost uluitor. Petkovic a făcut două break-uri și a condus cu 4-0, dar Kvitova a revenit și a egalat. La 5-4, Petkovic a ratat trei mingi de meci, iar cele două jucătoare au fost din nou la egalItate. Finalul setului a fost dramatic și s-a decis la scorul de 9-8, când Petkovic a mai avut o minge de meci, câștigată după o dublă greșeală a Kvitovei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.