Liga 1

ULTIMĂ ORĂ Situația lui Ioniță se poate decide în această seară! Detalii de la negocieri

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 16 ianuarie 2018

Una dintre telenovelele iernii, cea care-l are în prim-plan pe Alexandru Ioniță II, este aproape de a se încheia. Decarul Astrei tocmai a terminat un antrenament la Ploiești sub comanda lui Marius Măldărășanu la echipa secundă a giurgiuvenilor, în timp ce echipa lui Edward Iordănescu se pregătește în Cipru.

Oficialii Astrei și cei ai lui CFR Cluj sunt în pline negocieri pentru transferul jucătorului în Gruia, care s-ar putea definitiva chiar și în această seară.

Chiar dacă giurgiuvenii mai așteaptă și un răspuns din străinătate, Ioniță are șanse concrete să semneze cu liderul clasamentului. Ioan Niculae nu vrea să cedeze sub un milion de euro, însă este flexibil la tratative.

Astra a plătit Rapidului 680.000 de euro ca să-l ia pe Alex și acum vrea să obțină ceva în plus. Mai există și posibilitatea ca Ioniță să ajungă la Cluj și pentru o sumă mai mică de un milion de euro cu condiția ca Astra să mai păstreze cel puțin 20% dintr-un eventual transfer ulterior. Cel mai probabil se va ajunge la situația ca Astra să păstreze 10% dintr-un viitor transfer, dar să-l primească și pe Urko Vera. 

"99,9% nu va rămâne la noi", a zis Edi Iordănescu despre situația lui Alexandru Ioniță. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.