Liga 1

Dumitru Dragomir e tranşant: "Dacă Becali pierde procesul cu Armata, nu mai este nicio dreptate pe pământul ăsta" + pe cine vede favorită în lupta pentru titlu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 January 2018

Dumitru Dragomir i-a luat apărarea lui Gigi Becali în războiul cu Armata şi a vorbit despre favoritele la câştigarea titlului în Liga 1. 

...despre lupta la titlu: "Craiova are stadion, are antrenor, dar nu cred că are echipă de titlu. Are suporteri tari de tot. Doar două echipe se pot bate la titlu: FCSB şi CFR Cluj. Steaua are de toate. Are doar jucători valoroşi. Îşi face şi o bază sportivă fără egal în Europa. Nu am vorbit cu Gigi de 6,7 luni de zile. Am fost la un meci de juniori pe un teren sintetic. Am văzut hotelurile, cantinele, terenurile cu iarbă sintetică, sală de forţă. Totul pe zeci de hectare. Toate astea în Bucureşti".

...despre conflictul dintre Becali şi CSA: "Dacă Becali pierde procesul cu Armata, nu mai este nicio dreptate pe pământul ăsta. Toată lumea vrea să îi ia banii. Vor să îl ardă. Aşa l-au băgat şi la puşcărie, nevinovat. Nu-mi place cum conduce clubul, dar îl apreciez. Multe lucruri nu sunt ok. E jucăria lui. Nu îi va fi uşor. Nu îi place să piardă", a declarat Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.