Stranieri

Transferul lui Stanciu, aproape rezolvat » Anamaria Prodan a oferit noi detalii în această dimineață: "E așteptat ca un erou"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 ianuarie 2018

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a oferit noi detalii în această dimineață despre transferul mijlocașului de 24 de ani la Sparta Praga. 

"Nu știu ce se va întâmpla, ne legăm de niște aspecte foarte mici. Așteptăm să se înțeleagă cele două cluburi. Sunt niște detalii prea mici ca transferul să pice. E o chestie de ore. Ne-am poticnit la niște chestii mici legate de bonusuri de Champions League și Europa League.

Ar trebui ca azi să închidem pentru că de 3 zile stăm pe aceste bonusuri. În cazul în care Anderlecht refuză, nu e nicio problemă, avem încă 4-5 opțiuni pentru jucător. Are oferte și din Arabia Saudită. 

Oferta de la Sparta Praga e puțin mai bună la nivel salarial decât ce primește la Anderlecht. Va ajunge să câștige pe an peste 1,1 milioane de euro. Cei de la Sparta mi-au spus că vor să facă cea mai frumoasă echipă din această zonă. Stanciu e așteptat ca un erou aici", a declarat Anamaria Prodan, la TV Pro X. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.