Liga 1

11 personaje din fotbalul românesc caracterizate de Dumitru Dragomir! Îi laudă pe Becali și Borcea, dar îl desființează pe Mititelu

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 18 ianuarie 2018

A ieșit din fotbal în urmă cu patru ani, după ce-a pierdut șefia Ligii Profesioniste. Dragomir, 71 de ani, face acum recenzia fotbalului românesc: "A fost revitalizat de Hagi! Dacă Hagi nu era, se alegea praful până acum.

Nu știu dacă eram sub Malta, dar aveam șanse mari". Fostul președinte al LPF a acceptat provocarea de a-i caracteriza pe unii dintre patronii și conducătorii din fotbalul românesc din perioada în care el era preşedintele LPF, într-o emisiune la Telekom Sport.

... despre Dumitru Sechelariu: "Avea o inimă mare, un om care și-a băgat toți banii lui în fotbal. Când a murit, a murit sărac... Dumnezeu să-l odihnească!"

... Jean Pădureanu: "Un lord în adevăratul sens al cuvântului. Lord românesc, nu englezesc. Era de o corectitudine nemaiîntâlnită pe pământul ăsta"

... Marian Iancu: "Unul dintre cei mai inteligenți oameni din fotbal pe care i-am cunoscut. Dacă stăteai de vorbă cu el, credeai că e profesor universitar, doctor"

... Gheorghe Ștefan: "Un tip de o inteligență rară. Făcea el pe fraierul, pe prostul, dar era feroce în negocieri, în jocuri, în absolut tot! Mi-a făcut mult, mult rău"

... Ioan Niculae: "Ăsta e un titan! E deasupra tuturor la averea pe care a făcut-o. Nu prea a băgat bani mulți în fotbal, dar e negustor de meserie. Știe cu ce se mănâncă comerțul"

... Gigi Becali: "Nu-mi place cum conduce clubul, dar o face eficient. În plus de asta, nu vedeți că face bani din orice? Cred că i-au pus ăia ceva în scăldătoare când era mic, de are norocul ăsta"

... Cristi Borcea: "Cel mai tare conducător! Conducător, nu patron! Asculți-mă că a fost cel mai tare conducător din fotbalul românesc!"

... Adrian Porumboiu: "Un tip foarte inteligent, numai că are o doză de răutate, n-ai ce să-i faci ca să scape de ea. Stă lângă tine și îți ia capul râzând"

Răspunsul lui Porumboiu pentru GSP: "Mitică vorbește prostii. Spune cu seninătate despre răutatea mea. Sunt chiar mirat de ceea ce poate să debiteze. Eu m-am purtat ca un domn, chiar ca un prieten cu el, dar ce era să-i fac, să-l pup pe frunte pe el și pe ceilalți care m-au executat și m-au deposedat de două titluri de campion?"

... Arpad Paszkany: "Foarte deștept ăsta. L-am cunoscut foarte bine. E foarte deștept și cu relații fenomenale la cel mai înalt nivel"

... George Copos: "Ăsta e o șulfă ce n-ați pomenit în viața voastră! Cred că ăsta e cel mai șmecher dintre toți"

... Adrian Mititelu: "Zero tăiat!". 

10 alegeri ale lui Mitică
- Dobrin sau Balaci: Dobrin
- Lăcătuș sau Dumitrache: Lăcătuș
- Boloni sau T. Stoica: Boloni
- Adi Ilie sau Mutu: Mutu
- Dinu sau Popescu: amândoi
- Crăciunescu sau Porumboiu: Crăciunescu
- Kovacs, Lucescu sau Iordănescu: Lucescu
- Alecsandrescu sau Ianul: Alecsandrescu numărul 1
- Gigi sau Giovanni Becali: amândoi
- Craiova '83 sau Steaua '86: Steaua '86

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.