Tenis

AUSTRALIAN OPEN // FOTO Meciul și problema » Fanii australieni o acuză iar pe Halep: "Ca întotdeauna! WTF?"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 ianuarie 2018

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Australian Open, s-a calificat în turul 3 după victoria obținută în fața lui Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-2, însă fanii australieni au găsit și de data asta un motiv de nemulțumire.

Deplasarea Simonei Halep din timpul meciului cu Bouchard i-a făcut pe fanii australieni să reclame faptul că românca mimează o accidentare.

"Halep se preface accidentată dintotdeauna. Nu ar trebui să fie o surpriză", a postat o fană australiană pe Twitter.

"Astăzi a jucat și s-a mișcat mai bine ca niciodată. WTF?!", a fost replica venită de pe un cont de fani ai lui Bouchard.

Numărul 1 WTA a suferit o accidentare la glezna stângă în partida din primul tur, câștigată în fața lui Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1. Astăzi, Simona a declarat că a urmat un program special de pregătire și că are nevoie de tratament împotriva durerii. 

"Am uitat de picior în timpul meciului. Am jucat cel mai bun tenis de care am fost capabilă. Am încercat să mă mișc pe cât de mult și pe cât de bine posibil. Am returnat bine, nu am lăsat-o să atace. Am luat mult tratament, nu m-am antrenat foarte mult. M-am simțit suficient de încrezătoare în propriile forțe" - Simona Halep

Vezi și: AUSTRALIAN OPEN Australienii au răbufnit! Au luat foc după declarația Simonei Halep și o acuză de rasism

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.