Liga 1

Rapid în depou!

Articol de Dan Udrea, Alex Nicodim (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid a primit 8 goluri în ultimele 3 amicale. Trupa lui Rednic a fost dezmembrată ieri de Locomotiv Sofia, care i-a marcat 4 goluri

Rapid nu îşi revine. Ieri a pierdut al doilea amical consecutiv, 3-4 cu Locomotiv Sofia, echipă pe care Steaua o învinsese cu 1-0. Rednic a trimis în teren 10 jucători din cei 11 cu care va juca şi în prima etapă. Singura absenţă: Dănuţ Coman. În rest, toată spuma din Giuleşti: Pancu, Cesinha, Bozovici, Boya.

MINUSURI
Fundaşii centrali au dormit în ghete
Prima repriză a scos la iveală o echipă a Rapidului fără nici un pic de organizare în defensivă. Primul gol e cel mai bun exemplu: centrare de pe stînga, Maftei şi Constantin dormeau pe ei, iar Dobrev, nemarcat în 6 metri, a înscris cu capul. Al doilea gol al bulgarilor este un şi mai bun argument. Dojllas a primit mingea în colţul careului şi i-a făcut jaloane pe Constantin, Maftei şi Săpunaru, după care a marcat. "Fundaşilor, v-a înşirat ăla cum a vrut!", s-a indignat pe bancă Rednic. În plus, nici Bozovici n-a fost în apele lui. Le-a oferit pe tavă adversarilor 3 lovituri libere din preajma careului, Rednic dorind chiar să-l schimbe înainte de pauză.
Leonard gropar, Despotovici zero barat
După pauză, a fost rîndul lui Philip Leonard să se "evidenţieze". A făcut henţ în careu şi scorul s-a făcut 2-3, iar peste 7 minute a uitat să sară la o minge, Andrade a greşit şi el ieşirea şi s-a făcut 2-4. Dacă apărarea a fost vraişte, şi atacul din partea a doua a semănat cu unul de Liga a III-a. Despotovici a părut că nu ştie ce sport se joacă pe teren, iar Burdujan nu şi-a găsit locul. În plus, Grigorie, de la care Rednic aşteaptă probabil pasele decisive, a jucat doar de-a latul, în rarele momente cînd a apucat să lovească balonul înaintea bulgarilor.

PLUSURI
Notă de trecere: Pancu şi Boya
Rapid a stat ieri în doar doi jucători: Pancu şi Boya. Primul a scos penalty-ul de 1-0 şi a făcut lovitura, pe care tot el a executat-o, în faza premergătoare celui de-al doilea gol. Boya a nimerit bara în debutul meciului şi a cîştigat mereu baloane pentru colegii săi. În rest, mai trebuie amintit Emil Dică. De ce? A marcat de două ori de la punctul cu var.


Rapid - Lokomotiv Sofia 3-4
E. Dică (17-pen, 84-pen), Maftei (32) / Dobrev (10, 56), Djllas (20), Dafchev (49)

Rapid, prima repriză: Marinescu - Săpunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovici - Lazăr - E. Dică, Pancu, Grigorie, Cesinha - Boya.
Rapid, repriza a II-a: Andrade (Marinescu, 89) - Săpunaru, Maftei, Leonard, I. Stancu - Lazăr (N. Grigore, 50) - E. Dică, Pancu (Griffiths, 60), Grigorie, Rubins (Burdujan, 65) - Despotovici.

S-a rupt Lazăr
La începutul reprizei secunde, Lazăr a suportat o intrare extrem de tare din partea unui adversar, direct pe genunchiul stîng. Doctorul Rapidului a intrat imediat pe teren şi i-a făcut semn lui Rednic să-l schimbe. Lazăr a ajuns şchiopătînd pe bancă şi a avut nevoie de o pungă mare cu gheaţă la genunchi. "Lazăr? Are o lovitură la genunchi, dar acum nu ne putem da seama exact ce a păţit. Poate să nu aibă nimic, dar poate fi vorba şi despre ceva grav. Sper să fie bine", a spus Rednic, îngrijorat de soarta elevului său.

Iencsi alături de Rapid
La amicalul de ieri a asistat şi Adrian Iencsi, fostul jucător al Rapidului. El a stat de vorbă cu Pancu şi cu Marius Constantin, s-a salutat cu restul giuleştenilor, iar la finalul partidei a spus: "Nu prea contează meciurile de verificare. O să vedeţi o altă echipă a Rapidului în oficiale, una foarte puternică".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.