Liga 1

"Implică-te, Mister!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii i-au cerut lui Dinu să îşi asume mai mult responsabilitatea pregătirilor şi a rezultatelor. Consecinţa: de ieri, Procuroru' a revenit pe bancă

Cornel Dinu (59 de ani) a cedat insistenţelor conducătorilor clubului de a se implica mai mult la echipă şi de ieri stă din nou pe bancă, avînd principala responsabilitate a rezultatelor! Procuroru', administrator delegat, va răspunde în continuare de pregătirea formaţiei şi de evoluţia jucătorilor, alături de antrenorul principal Cornel Ţălnar.

Obligat?

Ieri dimineaţă, cu Siofok (0-0), Mister a stat pe bancă, vizavi de cea a rezervelor, alături de "Ţînţarul", notîndu-şi în permanenţă ceea ce trebuie remediat în jocul "cîinilor". La meciul de seară, cu Zalaegerszeg, tot la fel. Acţionarii i-au cerut luni noapte lui Dinu să se ocupe mai îndeaproape de pregătirea fotbaliştilor, în caz contrar, aceştia fiind gata să-l coopteze ca director tehnic pe Gheorghe Mulţescu!

Şi în campionat

"Mister, trebuie să vă implicaţi mai mult, dar fără să-i ştirbiţi autoritatea lui Ţălnar în faţa jucătorilor. Mai vorbiţi cu fotbaliştii, vedeţi ce probleme sînt la echipă", i-au spus şefii lui Cornel Dinu. Procuroru' ar trebui să stea şi pe banca tehnică, din prima etapă a sezonului de primăvară, cu Ceahlăul, pe 22 februarie.

4 ani şi 11 luni au trecut de la ultimul meci al lui Dinu ca antrenor al "cîinilor": Ceahlăul - Dinamo 3-2, în martie 2003

Mulţescu vrea

Gigi Mulţescu aşteaptă un răspuns din partea şefilor dinamovişti, fiind dispus să se integreze în staff-ul tehnic al "cîinilor", dacă i se va face o propunere concretă: "Se exagerează discuţiile vizavi de situaţia clubului. Eu cred că actualii antrenori pot să rezolve problemele. Să vin la Dinamo? E o variantă, m-ar interesa. Dar pînă acum sînt doar speculaţii, nimic concret. Eu am fost, în 1990, la Dinamo, într-o situaţie de criză mai pronunţată, cînd şefii făceau numai drumuri la poliţie. Am ţinut echipa pe linia de plutire cu jucători care evoluau mai mult gratis". (Mihai Nejneru)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.