Handbal

FOTO Imaginea zilei: "Bellissima, nu ne lăsa!" » Fanii au acoperit cu mesaje mașina Isabellei Gullden

+2 Foto
Așa arăta mașina Bellei după ce fanii au împodobit-o cu bilețele de dragoste și cu baloane

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 19 ianuarie 2018

Campioana României e pe cale să o piardă din vară pe Isabelle Gullden. Fanii suedezei o roagă pe nordică să mai rămână la București și i-au făcut o mare surpriză.

Golgeterul Ligii Campionilor și câștigătoarea trofeului Ligii în 2016, cu CSM București, Isabelle Gullden e aproape de o despărțire de campioana României. Francezii de la L'Equipe au anunțat că Brest, vicecampioana Franței, i-a făcut o ofertă de nerefuzat nordicei.

Gullden înclină să-i dea curs, mai ales că e de 3 ani la București. "Nu știu dacă voi pleca sau nu din vară, nu este acum acest lucru prioritar. Mă concentrez doar la ce am de făcut la echipă. Vreau să ajung încă o dată în Final Four. Mă gândesc chiar la câștigarea Ligii Campionilor, este visul meu și îmi doresc să revină realitate", a declarat Gullden.

Până atunci, după antrenamentul de joi seara, mai mulți fani români, din fan clubul "Team Bella", i-au făcut suedezei o surpriză. I-au împodobit mașina cu postit-uri pe care i-au scris diferite mesaje în suedeză, română și engleză: "Nu te lăsăm să pleci, Bella!", "Regina Bella!", "Te iubim!" sau "Bellissima, nu ne lăsa", au scris fanii pe câteva sute de bilețele. Au fost și baloane umflate, legate de oglinzile mașinii jucătoarei.

Jucătoarea a rămas impresionată, și-a privit mașina nevenindu-i să creadă. A făcut poze, filmulețe și le-a mulțumit apoi fanilor, cu lacrimi în ochi. O decizie privind plecarea sau rămânerea ei o va lua în lunile care urmează.

CSM București va începe pe 26 ianuarie meciurile din runda a doua a Ligii Campionilor. Primul adversar va fi chiar campioana Europei, Gyor. Unguroaicele vin la București pentru meciul din Sala Polivalentă, de la ora 20:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.