Liga 1

Corespondență GSP din Cipru » Încă o aroganță a lui Nemec » Cerință specială în cantonamentul lui Dinamo

FOTO: Ionuț Iordache

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 19 ianuarie 2018

După ce la vizita medicală din această iarnă nu a salutat pe nimeni și apoi a ironizat unele teste la care a fost supus de doctori (detalii aici), atacantul slovac a ieșit din nou în evidență, în cantonamentul din Cipru. 

Adam Nemec este coleg de cameră cu portarul Mihai Eșanu, dar doar pentru moment. Vârful de 32 de ani cere mereu cameră separată, să stea singur, iar staff-ul dinamovist i-a transmis că va rămâne singur în cameră în momentul în care Jaime Penedo va ajunge în cantonament, iar Eșanu se va muta cu panamezul.

STRATEGIA LUI MIRIUȚĂ

Vasile Miriuță are de gând să se bazeze în 2018 pe un cuplu de stoperi format din Ionuț Nedelcearu și Mihai Popescu, proaspăt revenit din împrumutul de la FC Voluntari.

Conform surselor GSP, antrenorul lui Dinamo a cerut în mod expres ca cei doi să fie puși în aceeași cameră pentru a se cunoaște mai bine și a forma o relație strânsă care să-i ajute și pe teren.

Citește și: Corespondență GSP din Cipru » La un an după ce s-au bătut, Miriuță i-a băgat în aceeași cameră! Declarații savuroase: "O are grea de tot cu mine" 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.