Liga 1

Caterincă pe seama lui Șumudică: "Așa a zis despre FCSB?! Îi propun să candideze la președinția României, eu l-am convins pe tata de 86 de ani să-l voteze"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 January 2018

Ultimele declarații ale lui Marius Șumudică, în care le dădea sfaturi steliștilor după amicalul pierdut cu Olimpia Donețk, 1-2, i-au scos din minți pe oficialii celor de la FCSB.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, nu a mai rezistat și l-a taxat pe Șumudică printr-o declarație ironică .

"Marius Șumudică e un tip foarte inteligent, nu mai contestă nimeni treaba asta. Dânsul le dă sfaturi lui Dică, Becali, Niculae. Eu chiar m-am gândit să îi propun să candideze la președinția României.

După 29 de ani, merităm un președinte inteligent, care le știe pe toate. Au mai fost fotbaliști care sunt președinți. 10 voturi ale de la mine. Am vorbit cu familia mea.

Am dat telefoane la mama și la ceilalți. Pe tata, care are 86 de ani, nu am reușit să îl conving. Alegerile sunt în 2019, are timp să își termine și contractul", a declarat Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.