Liga 1

Un club din Liga 1 lansează ofensiva pentru fotbalistul CFR-ului: "Sperăm să-l convingem să vină"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 ianuarie 2018

Rămasă fără trei jucători ofensivi,  Alexandru Ioniță, Anthony Le Tallec și Serge Nyuiadzi, Astra Giurgiu încearcă să se regrupeze și să-l aducă pe atacantul spaniol Urko Vera (30 de ani) de la CFR Cluj.

Totuși, oficialii giurgiuvenilor dau de înțeles că aducerea lui Vera nu e parte din tranzacția prin care Alexandru Ioniță a ajuns la CFR. 

"Ne dorim foarte mult un atacant şi sperăm să-l convingem pe Urko Vera să vină. S-a acomodat foarte bine cu fotbalul din România şi noi sperăm să-l aducem într-o zi sau două.

Dacă nu vom reuşi aducerea lui Vera, atunci vom căuta sigur un alt atacant. Nu face parte din transferul lui Alex Ioniţă. CFR vrea să-l împrumute, noi am prefera să-l transferăm definitiv pentru că el vrea să joace mai mult. Decidem în câteva zile", a declarat Dani Coman, președintele Astrei, la TV Telekom Sport.

Adus la CFR Cluj vara trecută, Urko Vera nu a dezamăgit sub comanda lui Dan Petrescu, marcând 5 goluri în 15 meciuri. Chiar și așa, ibericul pare să fi ieșit din vederile tehnicianului pentru a doua parte a sezonului. 

600.000 €e cota e piață a lui Vera, potrivit site-ului transfermarkt.com

  • După lungi tratative, Astra s-a înțeles în cele din urmă cu CFR Cluj pentru transferul definitiv al lui Alexandru Ioniță în "Gruia" (detalii, aici)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.