Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Caroline Wozniacki n-a mai rezistat! S-a luat de organizatori: "A fost nepoliticos cu mine!" » L-a certat și pe arbitru

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA și una dintre favoritele turneului de la Australian Open, a avut o reacție nervoasă la adresa organizatorului, dar și la adresa arbitrului meciului cu Kiki Bertens, din turul III, câștigat în două seturi, 6-4, 6-3.

Caroline Wozniacki, care poate deveni lider WTA după Australian Open, a fost extrem de nervoasă în timpul meciului cu Bertens, având mai multe schimburi de replici cu arbitrul de scaun.

"Niciodată nu am mai fost arbitrată de acest tip. Sau nu mai țin eu minte. Dar a făcut o treabă proastă. A fost foarte slab. La un moment dat, terenul era ud, am cerut un prosop și a fost nepoliticos cu mine. Azi a fost nepoliticos și a luat multe decizii proaste", a declarat daneza, potrivit Tennis World USA.

dezmăgită de organizatori

Caroline, care a avut norocul să joace în sesiunea de seară, i-a criticat și pe organizatori, pentru că în timpul meciului Novak Djokovic - Gael Monfils, câștigat de sârb, nu au tras acoperișul, pentru a crea condiții mai bune de joc ș pentru a-i feri pe jucători de căldura sufocantă.

"Poate fi periculos pentru noi ce se întâmplă. M-am uitat la meciul Monfils - Djokovic, din camera mea, cu aer condiționat. M-am gândit că este păcat că acoperișul nu a fost tras. Ar fi fost un meci de foarte mare calitate.

Dintr-o dată, Monfils se simțea foarte rău din cauza căldurii. Puteam să-i vedem pe amândoi luptându-se, putea un meci incredibil. Dar totul a fost blocat de căldură. Nu știu exact care sunt regulile în privința acoperirii terenului când e cald, dar a fost brutal", a adăugat fostul lider mondial.

40
de grade au fost vineri, la prânz, la Melbourne

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.