Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Maria Sharapova după eliminarea RUȘINOASĂ de la AO: "Știu că nu vreți să auziți asta, dar pentru mine e important"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 January 2018

Maria Sharapova ( WTA) a vorbit despre pașii următori ai carierei, după înfrângerea suferită în turul 3 de la Australian Open, scor 1-6, 3-6, în fața lui Angelique Kerber.

”Angelique a jucat extrem de bine, a fost mult mai agresivă. A riscat mai mult decât mine. În primul set nu am returnat bine și astfel i-am dat încredere. Am făcut multe greșeli neforțate. Din cauza asta, ea a jucat extrem de bine. Are multă încredere în acest moment.

Sunt o mulțime de capitole la care trebuie să progresez. Totuși, în ansamblu, cel mai important este că am terminat turneul sănătoasă. E un lucru tare important. Azi mă voi întoarce pe terenul de antrenament și o voi lua de la zero. Am multe de construit. Știu că nu vreți să auziți asta, dar pentru mine e important. Sunt multe lucruri la care trebuie să progresez și asta necesită timp”, a spus Sharapova la conferința de presă.

 Vezi și: AUSTRALIAN OPEN // Maria Sharapova "MĂCELĂRITĂ" de Angelique Kerber» Continuă marșul campioanei din 2016

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.