Liga 1

El goleador

Articol de Cătălin Gheorghiu, Mihai Şteţcu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După doar 72 de minute jucate în tricoul lui Dinamo, Miranda a marcat primul său gol, demonstrînd că-l poate înlocui pe Niculescu

Dinamoviştii şi-au regăsit aseară pofta de a muşca din adversari! Şi au făcut-o contra ungurilor de la Zalaegerszeg, locul 7 în Ungaria, pe care i-au învins cu 2-1, deşi diferenţa de scor putea fi mult mai mare. Cu Osvaldo Miranda în avanposturi, alături de Dănciulescu, roş-albii şi-au creat multe ocazii. Cei doi i-au hărţuit în permanenţă pe maghiari, iar argentinianul (3) i-a pus o minge lui "Danciu", care a tras "peste"

În minutul 27, Miranda s-a desprins perfect din marcaj, a profitat de un şut deviat al lui Torje şi a marcat plasat pe lîngă portar. Primul său gol după 72 de minute în echipamentul "cîinilor", aici contabilizîndu-se şi cele 45 de minute jucate cu Litex (2-5), duminică.

În minutul 52, sud-americanul i-a pus din nou mingea perfect "Corbului", care a nimerit bara. Şase minute mai tîrziu, "decarul" roş-albilor a spart ghinionul şi a executat perfect penalty-ul obţinut de Torje. Lui Miranda i-a ieşit aseară jocul: a evoluat tot meciul şi s-a demarcat în permanenţă, a cîştigat majoritatea duelurilor aeriene şi a conlucrat perfect cu Dănciulescu, demonstrînd că are calităţile necesare pentru a suplini plecarea golgeterului Claudiu Niculescu.

Dinamo - Zalaegerszeg (Ungaria, I) 2-1 (1-0)

Au marcat: Miranda (27), Dănciulescu (58-pen) / Andriş (81)
Dinamo: Lobonţ - Stoican, L. Goian, Pekarici (43 Izvoranu), Pulhac - Torje, Mărgăritescu, C. Munteanu, Boştină (46 Zicu) - Dănciulescu, Miranda. Antrenor Cornel Ţălnar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.