Liga 4

Adio, Academia Rapid! Gafă colosală și o decizie definitivă care îi elimină pe giuleșteni din calea Stelei spre promovare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Academia Rapid a pierdut definitiv dreptul de a avea personalitate juridică, după ce Tribunalul București a respins apelul giuleștenilor ca fiind "tardiv formulat". 

Astfel, oficialii celor de la Academia au rămas în ofsaid pentru că au depus cu întârziere de două zile cererea la apel, după ce în toamnă Judecătoria Sectorului 1 a respins în primă fază acordarea personalității juridice Rapidului!

De altfel, pe pagina de Facebook a rivalei AFC Rapid, cealaltă echipă din Liga a 4-a care susține că este continuatoarea de drept a giuleștenilor, a apărut captura cu decizia Tribunalului alături de descrierea ironică: "Cu respect din partea T.M.B.".

Această decizie face ca Academia Rapid să nu-și mai poată lua Certificatul de Identitate Sportivă (CIS) de la minister și să nu mai poată juca barajul de promovare în Liga a 3-a. În plus, Prosport scrie că giuleștenii nu pot intra acum nici la licitația pentru mărcile Rapidului!

Practic, clubul nu mai are acum decât să-și schimbe tot, nume, CUI, și să depună un nou dosar la tribunal, dar toate aceste lucruri le poate face abia de la anul, pentru că e interzisă schimbarea denumirii în plin sezon.

În acest caz, CSA Steaua București rămâne principala candidată la promovarea din Liga a 4-a bucureșteană, fiind în duel direct cu AS Tricolor, care e la două puncte în spatele roș-albaștrilor.

Rapidiștii fuseseră foarte activi pe piața transferurilor în această iarnă, reușind să aducă nume sonore din Liga 1 precum Ionuț Voicu și Vasile Maftei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.