Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep, față în față cu un record greu de realizat » În ce TOP ar intra dacă se impune la Australian Open

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 21 ianuarie 2018

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață în optimile de finală de la Australian Open după o victorie magnifică reușită în fața lui Lauren Davis, scor 4-6, 6-4, 15-13, după trei ore și 45 de minute de joc.

  • Simona Halep o înfruntă luni în optimile de finală de la Australian Open pe japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 72 WTA). Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport după ora României 08:00.

În drumul său spre victorie, românca s-a văzut nevoită să salveze trei mingi de meci, la scorul de 10-11 în decisiv. Simona a manageriat excelent situația, a revenit de la 0-40 pe propriul serviciu, iar ulterior a închis partida.

În cazul în care Halep va merge până la capăt și va câștiga turneul, ea ar deveni abia a 15-a jucătoare din istorie care salvează mingi de meci, iar apoi triumfă într-un turneu de Mare Șlem.

Au făcut-o de-a lungul timpului nume mari precum Serena Williams, Martina Navratilova, Justine Henin, Monica Seleș sau Venus Williams:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.