Stranieri

Cristi Ganea a dat primele declarații după ce a ajuns la Athletic Bilbao: "Aduriz mă așteaptă să-i centrez ca să marcheze cu capul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 ianuarie 2018

Cristi Ganea (25 de ani) a oferit primele declarații după ce a semnat cu Athletic Bilbao și speră să poată oferi cât mai multe pase decisive.

"Sunt foarte fericit că, în sfârşit, s-a realizat transferul. Acum mai rămâne să demonstrez şi să ne îndeplinim obiectivul. Eu deja am uitat tot. Mă bucur că am semnat. Este toată munca mea de mic copil. Fiecare îşi doreşte să ajungă la un nivel cât mai înalt. Fotbalul spaniol mi se potriveşte cel mai bine, cred.

Eu n-am avut pretenţii, ca salariu e mult peste ce e aici (n.r. la Viitorul). Sunt al şaselea străin din istoria clubului, e o performanţă mare pentru mine şi o bucurie enormă. Să joci în campionatul Spaniei e cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla", a declarat Ganea.

Ganea a și glumit cu jurnaliștii spanioli atunci când a fost întrebat despre faptul că va juca alături de o legendă a clubului, Aritz Aduriz (36 de ani): "Aduriz mă aşteaptă să-i centrez ca să marcheze cu capul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.