Handbal

”Măcelărite” de arbitri! Craiova n-a avut nicio șansă în deplasarea din Rusia

Antrenorul Bogdan Burcea dă indicații la un time-out / FOTO Dan Potor

Articol de Marian Ursescu  —  duminică, 21 ianuarie 2018

Craiova nu a avut nici o șansă în deplasarea din Rusia. Doi ”fluierași” azeri le-au oprit pe oltence să obțină un rezultat bun.

SCM Craiova a jucat duminică, în Rusia, meciul din etapa a 3-a a Cupei EHF. Echipa pregătită de Bogdan Burcea a întâlnit formația lui Evgheni Trefilov, selecționerul Rusiei! Și prestația oltencelor a fost una foarte bună.

Patricia Vizitiu și Valentina Elisei, dar și Carmen Ilie Șelaru, reprofilată pe post de pivot, au ținut Craiova în avantaj pe aproape tot parcursul primei reprize. S-a intrat la cabine la egalitate, însă, 12-12, cei doi arbitri azeri Emil Agakiși și Ernest Agakiși ajutând vădit echipa gazdă. Degeaba a protestat, pe margine, Bogdan Burcea, nu s-a ales decât cu cartonașul galben!

În partea a doua, în ciuda jocului exact al româncelor, Kuban a trecut în avantaj. Deciziile fraților arzeri au continuat să fie clar pro Kuban, gazdele primind mai mereu o aruncare de la 7 metri salvatoare sau româncele au fost nevoite să joace în inferioritate numerică.

Și craiovencele le-au ușurat misiunea, ratând 4 aruncări de la 7 metri! S-a terminat 28-26 pentru Kuban, de la care a ieșit în evidență, pe final, portarul Kalinina, componentă a "naționalei" Rusiei.

Pe 27 ianuarie, SCM Craiova va avea șansa să-și ia revanșa în fața rusoaicelor, în etapa a 4-a.

Tot în grupa A, Randers a învins surprinzător, la scor, pe Brest, 26-18, franțuzoaicele suferind prima înfrângere. 

CLASAMENT GRUPA A
1. Brest Bretagne 3 2 0 1 71-70 4
2. Kuban Krasnodar 3 2 0 1 73-74 4
3. SCM Craiova 3 1 0 2 71-70 2
4. Randers 3 1 0 2 63-64 2
* primele două clasate se califică în "sferturi"

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.