Stranieri

VIDEO + FOTO Șumudică, înfrângere pe teren propriu cu Galatasaray într-un meci cu scântei! 6 foști jucători din Liga 1 au fost în teren

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 22 January 2018

Șumi a făcut egal și cu Fenerbahce (3-3), și cu campioana Beșiktaș (1-1), dar a pierdut ambele confruntări cu Galatasaray. 1-4 la Istanbul, chiar în prima etapă, când Cim-Bom-Bom era antrenată de Igor Tudor, și 1-3, acasă, în duel cu Fatih Terim.

VIDEO CU GOLURILE!

Erdoğan nu l-a ajutat

Plecăciunea în fața dictatorului Recep Tayyip Erdoğan - "Dacă era președintele țării mele, România ar fi fost campioană mondială. Iubește fotbalul. Îi voi strânge mâna și îi voi mulțumi" - nu l-a ajutat deloc pe antrenorul lui Kayseri.

Azi, arbitrii au greșit din nou împotriva lui. Galata (cu Latovlevici titular) a deschis scorul după o mare eroare de arbitraj. În minutul 12, la 0-0, Öztekin l-a lansat pe Garry Rodrigues pe aripa dreaptă și Derdiyok a finalizat centrarea acestuia. Însă, în clipa în care a primit mingea, Rodrigues era într-un ofsaid de un metru!

Săpunaru a ridicat mâna în timpul fazei, fără succes. Cüneyt Çakιr, cel mai bun "central" turc, a validat reușita.

A împins infirmierii

La 0-1, Kayseri a cedat și, șase minute mai târziu, același Derdiyok a mai înscris o dată. 0-2. Silviu Lung jr. nu-și putea salva echipa, n-a avut nicio șansă la cele două goluri.

După pauză, Șumudică l-a folosit pe De Amorim, și Kayseri a marcat. Căpitanul Umut Bulut, omniprezent, a punctat: 1-2 (52). Gazdele au dominat până la final, creându-și câteva ocazii mari. N-a găsit golul remizei. Și antrenorul a luat foc.

Văzând că doi infirmieri au scăpat targa la margine, Șumi a început să urle la ei și să-i împingă. Nu s-a liniștit până la final. Dar a pierdut. Nici Asamoah Gyan (care l-a înlocuit pe Săpunaru în minutul 77) n-a egalat.

Ba chiar Galatasaray a mai înscris o dată. Cel surprins în ofsaid, Rodrigues, a reușit să înscrie în prelungirile partidei din pasa lui Ndiaye. 

Galatasaray a adunat 38 de puncte și a urcat pe locul 2. Bașakșehir e lider cu 39 de puncte. Kayserispor a coborât pe locul 6, cu 30 puncte, la egalitate cu Trabzonspor și Goztepe.

 

***

LIVETEXT KAYSERISPOR - GALATASARAY 1-3 (Bulut 52 / Derdiyok 13, 19, Rodrigues 90+2)
Click aici pentru LIVETEXT! / CLICK PENTRU VIDEO

- În minutul 76 Șumudică forțează atacul. Îl scoate pe Săpunaru și intră Gyan
- În a doua repriză au intrat Amorim și Vural în locul lui Turan și Boldrin. 
- A fost ofsaid la faza premergătoare centrării din care Galatasaray a deschis scorul. Rodrigues era în poziție neregulamentară

Echipele de start:

Kayserispor: Lung Jr - T. Lopes, Săpunaru, Kana, Turan - Cinaz, Badji - Boldrin, Turuc, Mendes - Buluc
Rezerve: Yildirim, Vural, Varela, Ozturk, Kucher, Kas, Gyan, Gulen, Espinoza, De Amorim

Galatasaray: Muslera - Mariano, Denayer, Aziz, Latovlevici - Ndiaye, Inan - Rodrigues, Feghouli, Oztekin - Derdiyok
Rezerve: Iscan, Linnes, Guntes, Gumus, Donk, Cigerci, Belhanda, Balta

Fanii Galatei au creat o atmosferă incendiară:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.