Tenis

Noaptea marilor surprize la Australian Open » Doi dintre marii favoriți au fost eliminați! Simona Halep a scăpat de o adversară pentru locul 1

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 January 2018

Două mari surprize la Australian Open 2018. Elina Svitolina, locul 4 WTA, a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open. Și Grigor Dimitrov, locul 3 ATP, a fost eliminat în aceeași fază a competiției.

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA și una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, a pierdut surprinzător în fața belgiencei Elise Mertens, locul 37 WTA, scor 4-6, 0-6, după un meci care a durat o oră și 15 minute.

Svitolina, care putea să devină lider WTA, după Australian Open, și-a cedat de două ori serviciul în primul set, iar în partea a doua nu a reușit să câștige niciun game, fiind depășită complet de adversara sa.

Mertens va juca în semifinale cu învingătoarea meciului Carla Suarez Navarro - Caroline Wozniacki.

dIMITROV OUT

Bulgarul Grigor Dimitrov, locul 3 ATP, a pierdut în patru seturi în fața britanicului Kyle Edmund, locul 49 ATP, scor 4-6, 6-3, 3-6, 4-6, după un meci de aproape trei ore.

Edmund, 23 de ani, se află la cea mai bună performanță din carieră, după un meci excelent. Deși bulgarul a avut mai multe lovituri câștigătoare, 44 la 32, a făcut mai multe greșeli neforțate, 44-28.

În semifinale, Kyle Edmund îl va întâlni pe învingătorul meciului Rafael Nadal - Marin Cilic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.